Camping-frankrijk-gids.NL
Uw reclame hier, neem contact met ons op
  1. Presentatie
  2. Tarieven
  3. Reisroutes
  4. Regio
  5. Contact

Documentatie aanvraag
Camping Communautaire D'azé

 

Om SPAM tegen te gaan

Resultaat van de bereking invoeren
Het resultaat kan negatief zijn

 

 

(1) Bij inschrijving op de newsletter, accepteert u per email informatiebrieven te ontvangen van Camping-frankrijk-gids.NL. U bent op de hoogte dat de inschrijving op de newsletter een vrijwillige actie betreft (Opt'in) en dat u zich op ieder moment uit kunt schrijven. Uw persoonlijke gegevens worden op onze servers bewaard en niet aan derden doorgegeven. Wij stellen alles in werking om de veiligheid van deze gegevens te garanderen. Wij accepteren geen enkele verantwoording in geval van een poging tot piratage die toegang geeft tot deze gegevens.


Déclaration CNIL N°1376085 - Nous vous rappelons que vous disposez d'un droit d'accès, de modification, de rectification et de suppression des données qui vous concernent (art. 34 de la loi "Informatique et libertés" du 6 janvier 1978). Pour exercer ce droit, adressez-vous à SARL Média Camp, 25 rue Auguste Simondon, 69530 BRIGNAIS ou à webmaster@camping-tour.fr

 

(2) Als u dit hokje aankruist, wordt uw documentatie aanvraag uitgebreid tot alle campings van het departement . Er wordt melding gemaakt van het feit dat het een gemeenschappelijke aanvraag betreft in de 'email die de campings zullen ontvangen. Zij hebben de keus u al dan niet te antwoorden. Gebruik deze functie met mate, en uitsluitend indien u geen keuze kunt maken, om te voorkomen kostbare tijd van iedereen te verspillen. Uw IP adres wordt doorgegven aan de bedrijven voor gebruiksdoeleinden.

 

Uw aanvragen worden direct doorgestuurd zonder voorafgaande controle door de betreffende bedrijven. Wij bewaren uw gegevens niet in de database. Camping-frankrijk-gids.NL opereert als tussenpersoon en is derhalve niet veranwoordelijk in geval van wanbeheer van uw gegevens door de ontvangers of de gehele of gedeeltelijke niet uitvoering van de door de site uitgevoerde prestaties.

 

Om SPAM tegen te gaan, wordt een copie van deze mailune copie naar de webmaster van Camping-frankrijk-gids.NL gestuurd